Frankofonija i mi 

Picture
Tekst fali. 
Nažalost,nismo uspeli da vam prenesemo tekst sa Frankofonije,a za to je kriva osoba koja je trebala da napiše tekst i dostavi reportažu redakciji na vreme. Kao što znate, novinarstvo ne čeka,a broj je zaključen u petak 15. maja. Ali oprostićete nam,ipak je ovo prvi broj,zar ne? :) 

Sajam obrazovanja

Picture
SKOLA JE MESTO NAJBOLJE ZABAVE U GRADU
 
 
Na ovogodisnjem sajmu obrazovanja koji je odrzan u Kragujevcu 9. i 10. aprila, nasa skola je nastupala pod sloganom -SKOLA JE MESTO NAJBOLJE ZABAVE U GRADU- i time zelela da poruci da je ucenicima mesto u ucionici uz znanje,zabavu i druzenje i da je sve to moguce spojiti i napraviti skolski paket najbolje ponude za ucenike,profesore i roditelje.
I jos da se pohvalimo-nastup nase skole je bio najoriginalniji i najkreativniji,pa je zato nas stand bio i jedan od najposecenijih.Mi nemamo novca koliko imaju velike skole,ali imamo ideju koja pobedjuje i zato smo najbolji.
Zahvaljujemo se ucenicima i profesorima koji su pomogli realizaciji ovako uspesnog predstavljanja skole:
 
ANDJELKI RADIC,TANJI ZDRAVKOVIC,DEJANU PAVLOVICU,IVANI STOJANOVIC,MILICI STANOJEVIC,LJUBICI SAVKOVIC,OLIVERI ILIC,VIKTORIJI PAUNOVIC,MILICI MLADENOVIC,ANDJELKI KOSTIC,KRISTINI TACIC,TANJI KIDISEVIC i JOVANI IVANOVIC.


Školska kampanja

Picture
Marketinski tim nase skole otpoceo je prosle sedmice SKOLSKU KAMPANJU ciji je cilj obilazak skola u Raci, Kragujevcu, Velikoj Plani, Smederevskoj Palanci, 
Svilajncu...


Dobro propremljenom prezentacijom i lepim recima,profesori ce osmacima predstaviti nasu skolu i objasniti im da je ona najbolja i da je upis na jedno od zanimanja  u njoj, ili gimnaziji, pravi izbor za one koji za sebe zele dobro znanje i uspesnu srednjoskolsku i fakultetsku buducnost.