Spremi se Srbijo,zvezde dolaze!

  Iako smo oduvek bili korak iza sveta, i iako je naš kulturni život uvek poskakivao za onim u drugim zemljama Evrope,u poslednjih par godina Srbija je zemlja koju velike zvezde nikako ne zaobilaze, jer Srbi i pored ekonomske krize izdvajaju dovoljno novca za koncerte,festivale i razna druga kulturna dešavanja. Upravo zbog te činjenice,naša prestonica će ugostiti mnoge zvezde svetskog džet seta,a samo tvoj omiljeni online magazin ti predstavlja listu onoga što ne smeš propustiti ove godine.   

Srbijo,međ’ šljivama,njeno visočanstvo stiže! 

Neprikosnovena kraljica popa,Madona,nastupiće 24. avgusta u parku Ušće u Beogradu.Ne treba govoriti da je to spektakl godine,zar ne? Popularna Madona,iako pedesetogodišnjakinja,uvek je spremna da šokira svoje fanove novim i inovativnim stvarima,pa će se tako po prvi put predstaviti srpskoj publici i ostaviti ih bez daha,kako navode organizatori LiveNation i Komuna. U prodaju je pušteno 50000 karata,od čega se prodalo 12000 za dva dana! Karte se mogu kupiti na prodajnim mestima širom Srbije i to po ceni od Parter II – 2990. din, Parter I- 3990. din, Fan Pit- 6990. din i Tribine VIP- 9.990.din, a takođe postoji i specijalni paket za fanatike po ceni od 25000 din. sa kojim možete pratiti Madonu sa mesta koja su najbliža bini,i ugodno večerati i piti šampanjac. Kao da je malo! Simbol kraljice potvrdiće i samom mašinerijom kojom raspolaže,naime Madona dolazi sa 250 ljudi,30 prikolica sa garderobom,dva sanduka sa lekovima,16 ljudi u kuhinji,69 gitara,3500 individualnih elemenata garderobe...Samo se još nadamo da neće biti previše zahtevna,i ostaje nam da čekamo spektakl koji se svakako ne sme propustiti!  

I... džet-set stiže.


Beograd će takođe ove godine ugostiti i simpatičnog španca Enrikea Iglesijasa,za čiji će koncert koji će biti održan 22.maja biti postavljene stolice i u parteru zbog balada i biće u prodaji samo 10000 karata,zbog intimnije veze sa publikom. Kakav stav! Svakako ne smete propustiti staru pop senzaciju Simply Red koja će nastupiti 26. juna na Kalemegdanu,a za ljubitelje haus,tehno i trens muzike tu je mladi David Guetta koji će prašiti 9. maja u Beogradskoj Areni.  

I mislite da je kraj?!   Sjajni,neprevaziđeni i legendarni Dipeš Moud (Depeche Mode) održaće spektakularan koncert na Ušću 20. maja,i za sada je prodato oko 30000 karata,i mi svakako ne sumnjamo u bum koji će oni napraviti dok budu izvodili svoje najpoznatije hitove ali i najnoviji hit Wrong na trenutnoj turneji Tour of the Universe.   

I naravno,nezaobilazni EXIT festival,jedan od najboljih u Evropi ove godine će ugostiti Mobija,Mednes,Arktik Mankiz, Lili Alen,Menik Strit Pričers,Korn,Prodidži,ali i takođe mnogo poznatih di-džejeva u tri dana,od 9. do 12. jula. Dakle,džeparac,šator i pravac tamo!   Naravno ovo je samo deo onoga što se može videti ( a i čuti) u ovoj godini. Izaberi koncert,nađi društvo i poseti sajtove za dalje informacije i uživaj u muzici! 

  www.exitfest.com
www.arenabeograd.com 
www.tickets.co.yu